Боите за вашиот дом оваа пролет според PANTONE


Боите за вашиот дом оваа пролет според PANTONE

Оваа година дајте шанса оптимизмот и надежта да дојдат во вашиот дом. Боите кои дефинитивно се „trendy“ оваа пролет вметнете ги во ситните детали или издвојте ги со парче мебел кое ќе изгледа одлично во просторот. Погледнете ја листата:

  1. Жолта (Illuminating)                                                                                                    

  2. Портокалова (Marigold и Orange Ochre)

  3.               

  4. Црвена (Lava Falls)                                                                                                   

  5. Зелена (Pickled Pepper)                                                                                         

  6. Сина (Beach Glass, Blue Atoll и Indigo Bunting)                                                                    

  7. Виолетова (Purple Rose)                                                                                  

  8. Розева (Pirouette)                                                                                                

Здраво. Доколку ви е потребна помош контактирајте не тука.