Дизајнерски клуб масички-дизајни за разубавување на вашиот простор


Дизајнерски клуб масички-дизајни за разубавување на вашиот простор

Дали вашиот простор има еден празен агол? Ако одговорот е да, продолжете со читање. 

Дајте му дух на вашиот агол со нашите дизајнерски масички. Тие се одличен избор и се повеќенаменски. Може да го пиете вашето утринско кафе или да бидат ново место за вашите растенија.

Galaxy клуб масичка

Оваа масичка во терацо стил е спремна да го разубави вашиот дом.

                

Cookie клуб масичка

Кафе и колачи се нов свет со оваа клуб масичка.

                 

Charlotte клуб масичка

Оваа масичка е погодна за работа од дома и пружа тотален комфорт.

                  

Delight клуб масичка

Спој на  три дезени на орналит: црн сјаен, мермер и сив во терацо стил.

                

Здраво. Доколку ви е потребна помош контактирајте не тука.