За нас

ЗА НАС

ОРНАМАКС е компанија која е оформена во 1992 година како мало книговодствено биро
кое прераснува во компанија со две дејности:

-ОРНАМАКС- БИРО ЗА КОНСУЛТАЦИИ И КНИГОВОДСТВЕН КОНСАЛТИНГ

Оваа дејност има за цел да го реши секое ваше прашање од економијата и книговодството.
Како понуда од овој сектор е следново: водење на тековните сметки, изготвување на ДДВ
(месечен, тромесечен и годишен извештај), данок на добивка, пресметка на плата,
материјално книговодство, изготвување на трговска книга и изготвување на завршна
пресметка. Како гаранција за квалитетот на услугите е совесното работење на нашиот тим
и неговото долгогодишно искуство.

 

-ОРНАМАКС- ПРОИЗВОДСТВО НА КОМПОЗИТНИ ПЛОТНИ ОРНАЛИТ

Овој производствен капацитет има за цел да го осовремени вашиот стил
на живеење преку хармонијата на бои, високиот и елегантен стил на
ОРНАЛИТ површините, бесконечната понуда на формите и облиците.
Дизајнот со ОРНАЛИТ плочите дозволува решавање и на
најекцентричните дизајнерски креации, каде што заедно
со нашите соработници сме подготвени да ви помогнеме. ОРНАЛИТ
плочите наоѓаат примена во ентериерните уредувања, како:
кујнски плотни, шанкови, тоалети, маси, облоги на ѕидови, парапети и.т.н.

Во екстериерните уредувања наоѓаат примена во сегменти на фасадни
изведби. ОРНАЛИТ површините се карактеристични со нивното лесно одржување,
широк спектар на бои, хемиски и хидро отпорни, антибактериски и лесно репаративни
доколку настанат оштетувања. Повеќе детали од нашата производствена понуда,
можете да најдете и во делот Новости, а можете да не контактирате и преку
телефоните и социјалните медиуми. Деталите се подолу.
Ваше е само да го замислите, се друго препуштете ни Нам!

Со почит,
тимот на Орнамакс

ПРОИЗВОДСТВО

Управител:
Орце Симеонов
00-389-75-460-856
email: orce@ornamaks.com.mk

Надворешен соработник:
Никола Котев Стоименов
00-389-70-401-166
email: nikola@ornamaks.com.mk

Официјален мејл на компанијата: ornamaks@yahoo.com
Додадете не за ваш пријател на Facebook
Лајкнете ја нашата страница и станете ни фан на Facebook
Додадете не во вашите кругови на Google+
Претплатете се на нашиот канал на Youtube
Следете не на Instagram

КНИГОВОДСТВО И КОНСУЛТАЦИИ

Шеф на книговодство:
Наташа Трпчевиќ
00-389-75-390-965
email: natasa@ornamaks.com.mk

 

Здраво. Доколку ви е потребна помош контактирајте не тука.