Контакт

За прашање во врска со производите и нарачка

Управител:
Орце Симеонов
00-389-75-460-856
email: orce@ornamaks.com.mk

Надворешен соработник:
Никола Котев Стоименов
00-389-70-401-166
email: nikola@ornamaks.com.mk

Официјален мејл на компанијата: ornamaks@yahoo.com

Здраво. Доколку ви е потребна помош контактирајте не тука.