Откријте каков е вашиот карактер според бојата на вашата бања


Откријте каков е вашиот карактер според бојата на вашата бања

Светлите и впечатливи бои можат многу да допринесат за топлината и изгледот на бањата, но што кажуваат тие за вашиот карактер.

Портокалова:

Вие сте хармонични, аспиративни, друштвени и интелегентни.

Зелена:

Имате млад дух, сентиментални, љубител сте на природата, авантуристи.

Црна:

Достоинствени, силни личности, конвенционални и сакате стабилност.

Бела:

Вие сте спокојна личност, ги сакате мирот и чистотата и зрачите со позитивна енергија.

Сина:

Либерална, имагинативна, креативна и чувствителна личност.

Црвена:

Доколку оваа боја преовладува во вашата бања, вие сте страсни, духовити, приврзани и енергични.

Здраво. Доколку ви е потребна помош контактирајте не тука.