Современа бања-трендови за 2020 година


Современа бања-трендови за 2020 година

Што е современа бања? За разлика од традиционалниот стил на бањи, современите дизајни не се фокусираат на повторувањето на трендовите од минатото, туку главниот фокус е ставен на безвремен дизајн и на иновативност. Со големиот избор на материјалите на денешницата, како што е Орналит, современите бањи се насочени кон едноставност и елеганција. Во овие бањи владеат остри агли, чисти линии и дизајни со функционалност на површините.

Карактеристики на Современа бања

Најнови материјали на пазарот: Во замена на дрвото и каменот, доаѓаат материјалите на денешницата. На оваа листа се наоѓа и материјалот Орналит кои нуди најразлични пресеци на неговите агли.

Елегантни, аголни дизајни: Современите бањи се фокусирано кон минималистички дизајн. Тоа вклучува ѕидови со дезен на бетон, мијалник со постоље,  аголни елементи… Овие дизајни не само што даваат нов изглед на бањате, туку зачувуваат простор и даваат поголема ефикасност.

Простор за складирање: Кога станува збор за современа бања се мисли на помалку неред. Во современите бањи од голема важност е просторот за складирање за правилно сместување на средства за хигиена, пешкири, гелови за туширање и шампони,.. Во современите бањи ќе најдете површини кои немаат натрупаност со производи и се пространи за комотна употреба на истите.

 

 

Здраво. Доколку ви е потребна помош контактирајте не тука.