Author - karagunov

Апликации

Со апликациите од орналит ништо неможе да биде премногу обично, ниту незабележано! Истакнете го секој детал со апликациите на Орнамакс!...

ОБЛОГИ

Чист, софистициран дизајн, смела изработка и врвен квалитет. Тоа се главните карактеристики на секоја облога од тимот на Орнамакс. Облогите...

ПАРАПЕТИ

 Парапети- извонредно решение, врвен и чист дизајн. Парапети- одличен дизајнерски изум кој служи како еден вид бариера, заштита или продолжение...

ТОАЛЕТИ И БАЊИ

 Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој...

ПУЛТОВИ

 Пултовите кои се изработуваат од орналит, доаѓаат во повеќе форми, дизајни и бои од што можете да си замислите,...