Filter Blogs By Blogger : System Administrator

27 јун

Облоги

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2724 Hit

Чист, софистициран дизајн, смела изработка и врвен квалитет. Тоа се главните карактеристики на секоја облога од тимот на Орнамакс.

Прочитај повеќе

27 јун

Парапети

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2668 Hit

Парапети- извонредно решение, врвен и чист дизајн.

Прочитај повеќе

27 јун

Тоалети и бањи

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 3814 Hit

Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој со леснотија ги одмина мермерот и гранитот - и по одржување и по квалитет. Дами и господа - ОРНАЛИТ!

Прочитај повеќе

27 јун

Пултови

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2948 Hit

Пултовите кои се изработуваат од орналит, доаѓаат во повеќе форми, дизајни и бои од што можете да си замислите, понудата е беспрекорна и бесконечна!

Прочитај повеќе

27 јун

Маси

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 1211 Hit

 Секоја маса на Орнамакс е многу повеќе од убава маса! Но, во тоа морате да се уверите. Доколку нашите слики не ве уверија, јавете ни се нам.Прочитај повеќе

Showing 1 - 5 of 6 items