Filter Blogs By Tag : Орнамакс

17 ное

Саемски награди и достигнувања

Презентирање на компанијата Орнамакс како дел од богатата традиција на скопските саеми, како и саемите за иновации и мебел надвор од нашата земја.

Прочитај повеќе

27 јун

Облоги

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2725 Hit

Чист, софистициран дизајн, смела изработка и врвен квалитет. Тоа се главните карактеристики на секоја облога од тимот на Орнамакс.

Прочитај повеќе

27 јун

Парапети

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2668 Hit

Парапети- извонредно решение, врвен и чист дизајн.

Прочитај повеќе

27 јун

Тоалети и бањи

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 3814 Hit

Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој со леснотија ги одмина мермерот и гранитот - и по одржување и по квалитет. Дами и господа - ОРНАЛИТ!

Прочитај повеќе

27 јун

Пултови

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2948 Hit

Пултовите кои се изработуваат од орналит, доаѓаат во повеќе форми, дизајни и бои од што можете да си замислите, понудата е беспрекорна и бесконечна!

Прочитај повеќе

Showing 1 - 5 of 7 items