Filter Blogs By Tag : Ornalit

27 јун

Парапети

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2670 Hit

Парапети- извонредно решение, врвен и чист дизајн.

Прочитај повеќе

27 јун

Тоалети и бањи

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 3814 Hit

Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој со леснотија ги одмина мермерот и гранитот - и по одржување и по квалитет. Дами и господа - ОРНАЛИТ!

Прочитај повеќе

27 јун

Пултови

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2948 Hit

Пултовите кои се изработуваат од орналит, доаѓаат во повеќе форми, дизајни и бои од што можете да си замислите, понудата е беспрекорна и бесконечна!

Прочитај повеќе

23 јун

Кујнски плотни

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 6817 Hit

Oрналитот имплементиран во една модерна кујнска плотна одушевува со својот храбар дизајн, елитен изглед и висок квалитет и отпорност.

Прочитај повеќе

Showing 1 - 4 of 4 items