Filter Blogs By Tag : Ornamaks

27 јун

Парапети

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2668 Hit

Парапети- извонредно решение, врвен и чист дизајн.

Прочитај повеќе

27 јун

Тоалети и бањи

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 3814 Hit

Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој со леснотија ги одмина мермерот и гранитот - и по одржување и по квалитет. Дами и господа - ОРНАЛИТ!

Прочитај повеќе

23 јун

Кујнски плотни

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 6815 Hit

Oрналитот имплементиран во една модерна кујнска плотна одушевува со својот храбар дизајн, елитен изглед и висок квалитет и отпорност.

Прочитај повеќе

Showing 1 - 3 of 3 items