Апликации

Posted By Орнамакс Администратор In Производи On ноември 17, 2016 0 Comment 2139 Hit

Со апликациите од орналит ништо неможе да биде премногу обично, ниту незабележано!


Истакнете го секој детал со апликациите на Орнамакс! Континуирано фокусирани на вашите побарувања, идеи и желби, Орнамакс нуди богата палета од апликации кои ќе ве остават без здив. Функционални, одлични на изглед, повеќе од квалитетни, апликациите од композитни плочи ќе го разубават вашиот живот и средината во која живеете и творите. Не постои невозможна мисија за нашиот тим! Само замислете, ние ќе исполниме!Предности на производот во споредба со другите материјали кои се употребуваат за овие намени:

  1. Лесна монтажа
  2. Одлична и подобра замена за дрво, медијапан, керамика, стакло или метал
  3. Лесно се одржува
  4. Овој материјал (производ) е целосно водоотпорен
  5. Исклучителна отпорност на бази и киселини и секакви хемиски средства за чистење и дезинфекција
  6. Невпива маснотии
  7. Поседува топлинска отпорност и до 110°C
  8. Докажан антибактериски производ
  9. Не спроведува струја
  10. Лесен за репарација и за одржување


Comments


Leave your comment