Парапети

Posted By System Administrator In Производи On јуни 27, 2016 0 Comment 2787 Hit

Парапети- извонредно решение, врвен и чист дизајн.

Парапети- одличен дизајнерски изум кој служи како еден вид бариера, заштита или продолжение на ѕидот, било да е тоа од аголот на терасата, балконот, ходникот, таванот или пак само како заштита под прозорите. Орнамакс има одлична понуда и за надворешни и за внатрешни парапети.


Предности на производот во споредба со другите материјали кои се употребуваат за овие намени:

  1. Лесна монтажа
  2. Одлична и подобра замена за дрво, медијапан, керамика, стакло или метал
  3. Лесно се одржува
  4. Овој материјал (производ) е целосно водоотпорен
  5. Исклучителна отпорност на бази и киселини и секакви хемиски средства за чистење и дезинфекција
  6. Невпива маснотии
  7. Поседува топлинска отпорност и до 110°C
  8. Докажан антибактериски производ
  9. Не спроведува струја
  10. Лесен за репарација и за одржување


Comments


Leave your comment