Производи

Тимот на Орнамакс низ годините дизајнирал буквално се и сешто. Од најтрадиционалните форми, строгите линии и храбри дизајни, до нешто што е повеќе од модерно, екстравагантно и толку необично. Секоја ваша замисла може да се реализира, без разлика дали го негувате традиционалниот пристап или пак смело гледате кон иднината и ги прифаќате сите модерни, храбри облици. Тимот на Орнамакс со своето долгогодишно огромно искуство многу лесно може да ве посоветува, да ве упати, да ви објасни за секој производ засебно. Нашиот тим составен од професионалци, но пред се визионери, верува дека без традиција не постои иновација. Но, иновацијата е ништо, доколку не се реализира. За среќа, драги наши, вие го имате Орнамакс на ваша страна.
Побарајте не.


Кујнски плотни

 

Облоги

Парапети

 

 

Тоалети

 

 

Пултови

 

 

АпликацииRecent blog posts

17 ное

Апликации

Со апликациите од орналит ништо неможе да биде премногу обично, ниту незабележано!

Прочитај повеќе

17 ное

Саемски награди и достигнувања

Презентирање на компанијата Орнамакс како дел од богатата традиција на скопските саеми, како и саемите за иновации и мебел надвор од нашата земја.

Прочитај повеќе

27 јун

Облоги

Posted By: System Administrator In: Производи 0 Comment 2724 Hit

Чист, софистициран дизајн, смела изработка и врвен квалитет. Тоа се главните карактеристики на секоја облога од тимот на Орнамакс.

Прочитај повеќе

Showing 1 - 5 of 10 items