Пултови

Posted By System Administrator In Производи On јуни 27, 2016 0 Comment 2831 Hit

Пултовите кои се изработуваат од орналит, доаѓаат во повеќе форми, дизајни и бои од што можете да си замислите, понудата е беспрекорна и бесконечна!Бидејќи површините изработени од орналит се одлична замена за веќе постоечките материјали, пултовите од Орнамакс доаѓаат во разни форми, должини и ширини. Лесното одржување, а високиот квалитет на пултовите ќе ги израдува сите во јавните простори. Убави на изглед, уште поубави се чинат кога постојано сјајат, а вие не сте ги пребришале. Со површинска обработка, ОРНАЛИТ плочите се доведуваат до 3 ефекти - мат, полумат и сјај. Многубројните колоритни решенија ќе го задоволат вкусот на секој клиент.
Ова е само дел од нашата понуда, доколку сакате реализација на ваш проект, слободно контактирајте не.


Предности на производот во споредба со другите материјали кои се употребуваат за овие намени:


    Лесна монтажа
    Одлична и подобра замена за дрво, медијапан, керамика, стакло или метал
    Лесно се одржува
    Овој материјал (производ) е целосно водоотпорен
    Исклучителна отпорност на бази и киселини и секакви хемиски средства за чистење и дезинфекција
    Невпива маснотии
    Поседува топлинска отпорност и до 110°C
    Докажан антибактериски производ
    Не спроведува струја
    Лесен за репарација и за одржувањеComments


Leave your comment