Саемски награди и достигнувања

Posted By Орнамакс Администратор In Производи On ноември 17, 2016 0 Comment 2139 Hit

Презентирање на компанијата Орнамакс како дел од богатата традиција на скопските саеми, како и саемите за иновации и мебел надвор од нашата земја.

Орнамакс е дел од богатата традиција на Скопските саеми, како и саемите за иновација и мебел надвор од нашата држава. Посебно на европските саеми, Орнамакс е веќе препознатлив бренд од Македонија и во своето работно портфолио, компанијата се збогатува со нови клиенти кои ја уживаат довербата во изведбата на Орнамакс и во квалитетот на орналитот. Долговечноста и квалитетот на производите произведени од нас се докажани со многубројни награди и достигнувања, локални и интернационални.
ОРНАЛИТ плочите се доведуваат до 3 ефекти - мат, полумат и сјај. Многубројните колоритни решенија ќе го задоволат вкусот на секој клиент.
Ова е само дел од нашата понуда, доколку сакате реализација на ваш проект, слободно контактирајте не.


Предности на производот во споредба со другите материјали кои се употребуваат за овие намени:


    Лесна монтажа
    Одлична и подобра замена за дрво, медијапан, керамика, стакло или метал
    Лесно се одржува
    Овој материјал (производ) е целосно водоотпорен
    Исклучителна отпорност на бази и киселини и секакви хемиски средства за чистење и дезинфекција
    Невпива маснотии
    Поседува топлинска отпорност и до 110°C
    Докажан антибактериски производ
    Не спроведува струја
    Лесен за репарација и за одржувањеComments


Leave your comment