Совети за правилно одбирање на боја(дезен) за кујнска плотна од Орналит

Posted By Орнамакс Администратор In Производи On октомври 26, 2019 0 Comment 440 Hit

Неколку совети за подобар избор на плотна од Орналит.

Драги посетители и идни наши клиенти сакаме да ви дадеме неколку совети околу изборот на боја(дезен) за вашата кујнска плотна од Орналит. Изборот на темни тонови за кујнска плотна значи и поголемо внимание околу нејзиното користење за да се избегне создавањето на микрогребнатинки предизвикани од сецкање на површината без користење на даска за сецкање или користење на други садови кои имаат остри и неполирани површини. Но не очајувајте тимот на Орнамакс има решение за вас и може да направи рифреш на површината на плотната со преполирање и отстранување на настанатите оштетувања или поточно ќе ја вратиме плотната во состојба на нова. И секако да напоменеме дека кај посветлите тонови овој тип на гребнатинки или воопшто не се познаваат или се познаваат сосема малку.

Со почит,
Ваш ОрнамаксComments


Leave your comment