Тоалети и бањи

Posted By System Administrator In Производи On јуни 27, 2016 0 Comment 3951 Hit

Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој со леснотија ги одмина мермерот и гранитот - и по одржување и по квалитет. Дами и господа - ОРНАЛИТ!

Широка понуда од бои, дизајни и форми за вашата бања од соништата. Произведено од Орнамакс Македонија со материјалот кој со леснотија ги одмина мермерот и гранитот - и по одржување и по квалитет. Дами и господа - ОРНАЛИТ!
ОРНАЛИТ плочите како композити, или композитни материјали, креираат една импресија на природен мермер и на гранит. Со површинска обработка, ОРНАЛИТ плочите се доведуваат до 3 крајни ефекти и тоа: мат, полумат и сјај. Многубројните колоритни решенија ќе го задоволат вкусот на секој клиент и иако ова е само мал дел од нашата неограничена понуда, доколку сакате реализација на ваша идеја, проект, желба, слободно исконтактирајте не. Ваше е само да посакате, останатото препуштете ни го Нам!


Клучно е и да се напомене дека овој тип на материјали, односно ОРНАЛИТ плочите не впиваат никакви течности, односно никаква течност неможе да навлезе во материјалот! Токму затоа, се што ќе се истури врз површината се брише со обична сува крпа, па орналитот преставува совршен материјал од кој ќе се искреира кујната или бањата од вашите соништа!

Предности на производот во споредба со другите материјали кои се употребуваат за овие намени:

  1. Лесна монтажа
  2. Одлична и подобра замена за дрво, медијапан, керамика, стакло или метал
  3. Лесно се одржува
  4. Овој материјал (производ) е целосно водоотпорен
  5. Исклучителна отпорност на бази и киселини и секакви хемиски средства за чистење и дезинфекција
  6. Невпива маснотии
  7. Поседува топлинска отпорност и до 110°C
  8. Докажан антибактериски производ
  9. Не спроведува струја
  10. Лесен за репарација и за одржува


Comments


Leave your comment