1523 бр.14 | 1000 Скопје, РС Македонија
ornamaks@yahoo.com
+389 70 401 166
Понеделник – Петок од 08:00 до 15:30


Пратете ни порака преку контакт формата и преставник на тимот на ОРНАМАКС ке ве контактира во најкраток можен рок.

КОНТАКТ ФОРМА