Орналит е водоотпорен, антибактериски материјал кој може да се направи во било која форма. Ваше е само да ја замислите вашата желба и да ја пратите до тимот на ОРНАМАКС за да стане реалност.


Доколку сакате уникатен дизајн изработен од врвен материјал пратете ни порака преку контакт формата и преставник на тимот на ОРНАМАКС ке ве контактира во најкраток можен рок.


КОНТАКТ ФОРМА