Материјал од новата генерација, водотпорен, антибактериски и лесен за одржување кој овозможува секоја ваша идеја да се претвори во стварност.
Совршен за клиенти кои сакаат да експериментираат со бои, дезени и форми.

Орналитот нуди бесконечни можности на бои и дизајн за реализација на вашата идеја.


Орналитот е целосно водоотпорен, лесен за одржување и антибактериски кој нуди уникатен дизајн и одговара на сите ваши желби.

Доколку сакате уникатен дизајн изработен од врвен материјал пратете ни порака за да стапите во контакт со тимот на ОРНАМАКС.