Внесете висок квалитет и современ дизајн во вашиот дом за преубави моменти со вашето семејство.

Кујна Верде

ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

Кујна изработена од високо квалитетна оплеменета иверка со дебелина од 18мм во два декора кантирана со АБС Кант.

 • Материјал1: Оплеменета иверка со д=18мм во дрво декор
 • Материјал2: Оплеменета иверка со д=18мм во уни декор
 • Материјал3: Работна плотна кујна д= 4цм
 • Материјал4: Ѕидна плоча од оплеменета иверка во уни декор д=18мм

Во кујната верде е вграден оков со меко затварање од брендот Стронгбокс и Г ТВ кој се класифицираат во високо квалитетен оков.
ОКОВ:

 • Стронг лизгач за фиоки со надградба и меко затварање
 • Стронг фиока скриена со меко затварање
 • Г ТВ шарки со меко затварање
 • Високо квалитетни рачки
 • Перфета вагонетка со блум лизгач со меко затварање
 • Тач ЛЕД Осветлување

Кујната е составена од елементи за:

 • вграден фриждер
 • вагонетка на извлекување
 • четири фиоки од кои едната е скриена фиока
 • елемент за вградена фурна
ДИМЕНЗИИ


КЛИКНЕТЕ НА НЕКОЈА ОД ИКОНИТЕ И СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО ТИМОТ НА ОРНАМАКС ЗА ПОДЕТАЛНИ ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ


FACEBOOK


FACEBOOK


VIBER


VIBER


WHATSAPP


WHATSAPP


INSTAGRAM


WHATSAPP

ИЛИ ПОБАРАЈТЕ НЕ НА:


+389 71 797 055


+389 70 401 166


Доколку сакате да ја порачате кујната Верде, се што треба да направите е да не побарате на нашите телефонски броеви или да не известите со пополнување на контакт формата и ќе бидете исконтактирани од тимот на орнамакс во најбрз можен рок.


КОНТАКТ ФОРМА: