При нарачка на производ наведете ја шифрата на посакуваниот дизајн која се наоѓа на секоја фотографија.

После успешната селекција на боја од палетата на бои, пратете ни порака преку контакт формата и преставник на тимот на ОРНАМАКС ке ве контактира во најкраток можен рок.

КОНТАКТ ФОРМА