МЕБЕЛ

Во светот на мебел, довербата и квалитетот се нашите најсилни адути.
Одберете Кујна по мерка, Лизгачки и Вградени Плакари, Децки Соби, Спални Соби, Комоди, Трепезариски Маси, Тоалети и уште многу финални решенија за вас и вашиот дом или канцеларија.

ГАЛЕРИЈА НА МЕБЕЛ ИЗРАБОТЕН ОД ТИМОТ НА ОРНАМАКС

ОРНАЛИТ

Орналит е водоотпорен, антибактериски материјал кој може да се измоделира и изработи во било која форма. Ваше е само да ја замислите вашата желба и да ја пратите до тимот на ОРНАМАКС за да стане реалност.

Од листата на производи издвојуваме: мијалници, кујнски плотни, шанкови, прагови, парапети, трепезариски маси, клуб маси, зидни облоги и фасадни облоги.

ГАЛЕРИЈА НА ПРОИЗВОДИ ОД ОРНАЛИТ ИЗРАБОТЕНИ ОД ТИМОТ НА ОРНАМАКС

За подетални информации за ОРНАЛИТОТ кликнете ТУКА.


За комплетно уредување на вашиот дом или канцеларија, кликнете на некоја од социлајните икони или пратете ни порака преку контакт формата и преставник на тимот на ОРНАМАКС ќе ве контактира во најкраток можен рок.
Или ако сакате можете да не побарате секој работен ден од 08 до 16 часот на:


FACEBOOK


FACEBOOK


VIBER


VIBER


WHATSAPP


WHATSAPP


INSTAGRAM


WHATSAPP


+389 71 797 055


+389 70 401 166


КОНТАКТ ФОРМА