ОРНАМАКС Вработува

Монтер на плочест мебел, со и без работно искуство

Опис на работно место

Испорака и Монтажа на плочест мебел

Услови

Желба за работа и амбиција за напредување

Нудиме

Редовен работен однос, Редовна и стимулативна плата, Можност за усовршување и напредување

Мајстор со и без искуство за обучување и изработка на композитен материјал

Услови

Желба за работа и амбиција за напредување

Нудиме

Редовен работен однос, Редовна и стимулативна плата, Можност за усовршување и напредување

Доколку поседувате возачка дозвола и познавање на работа со рачен алат, тоа ќе се смета како предност.

ПРОЕКТАНТ НА ЕНТЕРИЕРИ со работно искуство

Обврски

Искуство во областа

Познавање и работа во 3DS MAX и AutoCAD

Комуникација со клиенти и продажба

Работа во тим

Предност имаат кандидатите кои имаат:

Познавање на CORPUS

Решавање на проектантски предизвици

Возачка дозвола Б категорија

Нудиме

Редовен работен однос, Редовна и стимулативна плата, Можност за усовршување и напредување

За подетални информации во врска со вработувањето побарајте не на назначениот телефонски број за да договорите состанок за вработување.

071 797 055